RÓLUNK


Családi gazdaságunkban már több éves tapasztalattal gyűjtjük és termesztjük a gyógynövények különböző fajtáit, melyeket először 2013 őszén kezdtünk el megmutatni szélesebb közönségnek.

A pozitív fogadtatás folyamatos termékfejlesztésre ösztönzött bennünket, rengetegen kerestek meg azért, hogy egészségüket visszanyerjék. Élelmiszeripari mérnökként, lélekgyógyászként nem állt távol tőlem, hogy a gyógynövények és élelmiszerek egészségre gyakorolt hatásával foglalkozzak.

A vásárlóink igényei, visszajelzései alakították ki az Arvisura termékcsaládot, melynek alapja a több évszázados népgyógyászati tapasztalat.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően termékeink megbízhatóak, kiváló minőségűek.

A több ezer visszajelzés megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, igyekszünk minél több ember életét megkönnyíteni, hogy egészségüket visszanyerve ismét teljes életet tudjanak élni.

Családi gazdaságunk a több évszázados tudáson alapszik és hisszük, hogy a legjobb visszajelzés számunkra vásárlóink elégedettsége.

Személyesen segítünk mindenkinek aki hozzánk fordul, igyekszünk megkeresni a problémájuk gyökerét mely a betegségüket okozta.

A jövőben is igyekszünk minden lehetséges módon segíteni a hozzánk fordulóknak, hogy minél több egészséges, boldog ember legyen a földön.

Köszönjük vásárlóink bizalmát

Tóth-Kelemen András

élelmiszeripari mérnök, parapszichológus

Tóth-Kelemen Erzsébet

parapszichológus